Jerusalem’s Lot / Los Misterios Del Gusano / Jerusalem’s Lot

RELAT

Publicat l’any 1977

29 pàgines

RESUM

Relat epistolar mitjançant cartes i diaris molt similar al Dràcula de Bram Stoker, on coneixem la història només a través dels escrits deixats pels personatges. Relata la història d’un home al Segle XIX, que es muda a una casa heretada, només per adonar-se que la gent tem a l’esmentada casa i que coses horribles ronden al voltant i dins d’ella.

 

Si et va agradar la novel·la de Salem’s Lot, és un relat imprescindible que et permet conèixer els orígens d’aquesta població i tota la seva història fins als nostres temps.
El seu títol original es va «perdre» en les primeres traduccions al castellà (però no en la publicació en Català). Posteriorment en la reedició de l’edició il·lustrada de Salem’s Lot es va recuperar amb el seu títol real.

28 Personatges.

Salem’s Lot, coneguda per tothom.

En aquest conte es parla de la història de Salem’s Lot. I lògicament del llibre De Vermis Mysteriis que vol dir «Els Misteris del cuc». És el mateix llibre del qual es parla a REVIVAL. Aquest llibre en realitat és un grimori fictici ideat per Robert Bloch, que fins a Lovecraft va utilitzar als Mites de Cthulhu.